hvordan fjerne harddisk på inspiron z15Den Mac Pro-maskinen er utformet på en modulær måte å fjerne interne harddisker en enkel og rask affære. Du kan fjerne en harddisk fra en Mac Pro innen få minutter. Fremgangsmåten er enkel og kan gjøres med et enkelt verktøy som vanligvis finnes i huset. Ingen demontering av Mac Pro er nødvendig, heller du har ikke å ha en forståelse av hvordan en harddisk fungerer.

Instruksjoner

1

Koble strømledningen fra Mac Pro. Trekk opp utløserhåndtaket på ryggen, øvre venstre side.

2

Trekk sidepanelet av Mac Pro. Trekk harddiskskuffen inneholder harddisken som skal fjernes fra harddiskplassen øverst i Mac Pro.

3

Fjern skruene fra begge sider av harddiskskuffen med Phillips gullsmeden og skrutrekker. Skyv harddisken ut av harddiskskuffen.

4

Sette harddiskskuffen tilbake inn i stasjonsplassen for harddisk. Plass sidepanelet tilbake til Mac Pro. Skyv utløserspak bak ned. Koble til strømledningen.

Tips og advarsler

  • En antistatisk stropp vil holde deg fra å hoppe av kroppen og på Mac Pro interne komponenter.
  • Berør ikke tilkoblinger på baksiden av harddisken når den har blitt fjernet fra Mac Pro.

Hvordan fjerne en Dell Inspiron skjermrammen


Skjermrammen er tykk, plast dekselet foran på skjermpanelet. Rammen skjuler LCD-skjermen og beskytter skjermen blir skadet. Fjerne skjermrammen på din Dell Inspiron bærbare PC er nødvendig for å få tilgang til LCD-skjermen for fjerning og/eller erstatning. Fjerningen bezel er identisk over mange Dell Inspiron bærbare modeller. Heldigvis er det liten demontering involvert fjerne skjermrammen.

Instruksjoner

1

Slå av datamaskinen ved å bruke det gjeldende operativsystemet Start-menyen. Koble fra alle kabler og eksterne enheter fra den bærbare datamaskinen. Fjern batteriet fra undersiden av datamaskinen. De fleste Dell Inspiron batterier holdes på plass av en enkelt utløserspaken.

2

Åpne displayet så langt som mulig. Bruk en liten, flat skrutrekker til å fjerne skruen gummi dekker fra rammen. Det kan være alt fra fire til åtte gummi dekker, avhengig av din spesifikke bærbare modellen.

3

Fjern de Phillips-head skruene avslørt av gummi skruehettene. Sett inn en tynn, flatt hode skrutrekker eller gitar hakke i gapet mellom skjermrammen og skjermenhetens bakpanelet. Arbeid din vei rundt hele vise montering før frontsiden er helt atskilt fra skjermpanelet.

4

Fjerne skjermrammen fra skjermenheten og sett det til side.


Hvordan fjerner jeg en Inspiron 1200 LCD-skjerm?


Inspiron 1200 er en bærbar PC utformet av Dell. Som med alle notisbok eller bærbar PC, viser datamaskinen bilder gjennom en flytende krystallskjerm (LCD). Disse skjermene er skjøre og kan bryte dersom ikke håndteres forsiktig. Hvis skjermen er skadet, kan du fjerne den selv. Men krever laptop skjermen fjerning kjennskap til maskinvare.

Instruksjoner

1

Kontroller at din Dell Inspiron 1200 er deaktivert og AC-adapteren er koblet fra.

2

Finn seks gummi skruehettene på frontsiden rundt din laptop skjermen. Det er en i hvert hjørne og to på toppen nær sentrum. Bruk din liten kniv og løft på gummi å avdekke skruer under.

3

Bruk din Philips skrutrekker til å fjerne seks skruene som holder den fremre rammen på plass.

4

Fingrene mellom LCD og forsiden bezel og løft snap frontsiden malplassert og fjern den fra skjermen forsamlingen.

5

Tilt LCDskjermen frem litt og bruk din Philips skrutrekker til å fjerne rammen skruene på begge sider av LCD-skjermen. Det vil være to skruer på hver side.

6

Fjern LCD fra rammen og lå det skjermen side ned på tastaturet på datamaskinen. Trekk ut videokabelen, som ligger på toppen av LCD. Noen ganger videokabelen vil bli tapet på plass, så nøye fjerne tapen før du kobler fra kabelen.

7

Koble fra LCD invertererkabelen. Invertererkabelen vil bli plassert på bunnen av LCD nær skjermen forsamlingen. Du vil merke en kabel som kobler til LCD fra LCD-omformeren. Du kan fjerne inverter fra LCD ved å fjerne de to skruene på undersiden av LCD.


Hvordan fjerne en Dell Inspiron 4100 tastatur


Mange forskjellige ting kan gå galt med tastaturet på en datamaskin som du bruker den. Nøkler kan bli fast eller ikke svarer, fjærer og pads under tastene kan miste deres sprett og tastaturet kan bare bli altfor skittent bry med rengjøring. Fjerne tastaturet til din Dell Inspiron 4100 hvis du har bestemt at det er på tide å erstatte den.

Instruksjoner

1

Avslutte Windows på Inspiron 4100, og slå av maskinen helt. Koble fra alle kabler går inn i datamaskinen, inkludert strømkabelen.

2

Snu datamaskinen slik at undersiden vender og fjern batterisettet.

3

Fjerne hver av de fem Phillips hode tastatur skruene fra undersiden av Inspiron 4100. Hver tastatur skrue har et ikon med en "K" i en sirkel ved siden av.

4

Snu datamaskinen tilbake slik at de står, og svinge skjermen helt åpen.

5

Sett inn den flat skrutrekkeren i det lille hullet på høyre side av plastdelen som dekker den øverste delen av tastaturet. Press og fjerne den fra kroppen av Inspiron 4100, arbeider fra høyre mot venstre.

6

Finne Tom nøkkelen ligger mellom tastene pil opp og høyre i hjørnet nederst til høyre på tastaturet. Sett den flat skrutrekkeren under til høyre nøkkelen tom, og løft opp til gratis tastaturet. Løft tastaturet til tastaturet og kontrollstikken kablene under tastaturet er synlige. De to kablene er sammen med en plast-kontakt som kobles til viktigste logikkortet på Inspiron 4100.

7

Forstå plast kontakten, og løft opp til kablene er fjernet fra logikkortet. Løft tastaturet fra Inspiron 4100, og sett det til side.
Harddisker inneholder alle dataene og programmene du lagrer på datamaskinen. Over tid, har harddisker økt i størrelse betraktelig. Sikkerhetskopiering av data er viktig å spare tid ved feil på harddisken. Så mye data kan være på en stasjon, kan det være mer fornuftig å bare fjerne harddisken fra én datamaskin og putte den i en annen datamaskin for å kopiere.

Instruksjoner

1

Slå av datamaskinen med harddisken som du vil overføre til en annen datamaskin. Fjerne begge sider av datamaskinen ved å skru ut Phillips skruer fra baksiden av datamaskinen. Dra til data og strømkabelen fra baksiden av harddisken. Holde kablene nær stasjonen og trekke dem rett ut. Skru liten Phillips skruer fra harddisken på hver side av datamaskindekslet.

2

Åpne den andre datamaskinen ved å fjerne saken på samme måte som du fjernet saken på datamaskinen du fjernet stasjonen fra. Finn en åpen bukt foran på datamaskinen og skru harddisken i stedet bruker de små skruene du først fjernes fra stasjonen. Du kan bare koble den andre stasjonen til datamaskinen hvis den har samme type tilkobling. Harddisker har enten IDE- eller SATA-tilkoblinger. Noen datamaskiner har tilkoblinger for både typer og mengden tilkoblinger for enten SATA eller IDE typen varierer fra annerledes hovedkort. Koble en strømkabel og riktige data type kabelen fra hovedkortet til harddisken.

3

Lukk datamaskinen som nå har begge harddisker og starter den på nytt. Windows bør finne andre harddisken og tilordne den en bokstav. Du vil kunne få tilgang til andre harddisken, men ikke kjøre det operativsystem, hvis det er en installert. Hvis du bare bruker én stasjonen i den nye datamaskinen, må du sannsynligvis installere et operativsystem.


Hvordan fjerne harddisker å resirkulere datamaskiner


Harddisken inneholder alt data du har lagret på datamaskinen. Ikke bare gjør dette inkluderer operativsystemet, men også dokumenter, musikk, bilder og annen informasjon du har lagret på datamaskinen. Hvis du planlegger å resirkulere datamaskinen, men vil beholde dataene, kan du gjøre det ved å fjerne harddisken før du sender resten av datamaskinen unna for behandling. Deretter, når du har maskinen, kan du installere den og har umiddelbar tilgang til alle dine gamle filer.

Instruksjoner

1

Slå av datamaskinen og trekk ut veggen. Åpne sidepanelet på datamaskinen.

2Hvordan fjerne harddisker å resirkulere datamaskiner


En harddisk


Finn harddisken. Det kan være mer enn én, så hvis du vil holde alle dine data, må du fjerne alle.

3

Skru den fra dens casing.

4

Koble strømledning og datakabel.

5

Fjern harddisken fra datamaskinen. Lagre det i en antishock bag å unngå datatap og korrupsjon.

6

Koble datamaskinens sidepanelet og sende den bort for resirkulering.


DC jack styret av Dell Inspiron 1526 datamaskinen er koblet til hovedkortet med skruer og kan fjernes med bare et par av verktøy. Makt jack styret er kanalen som renner strømmen fra stikkontakten, gjennom strømkabelen og i kretser på hovedkortet. Hvis makt jack styret shorts ut, vil det holde laptop slår. Du kan fjerne DC jack styret i ca en time eller to.

Instruksjoner

1

Slå av bærbare Dell Inspiron 1526 og trekk ut strømledningen fra stikkontakten. Trekk strømledningen ut kontakten på siden av datamaskinen, og slå enheten over så du ser nederst på den bærbare datamaskinen.

2

Fjern batteriet fra den bærbare datamaskinen og bruk en stjernetrekker for å løsne skruene som fester dekslet over harddisken rett under batterirommet. Ta av dekselet på baksiden av den bærbare datamaskinen, og fjerne harddisken.

3

Løsne skruen holder dekselet på den optiske stasjonen med en skrutrekker, og ta av dekselet laptop. Fjern den optiske stasjonen fra datamaskinen, og slå bærbare tilbake over slik at den vender mot høyre.

4

Åpne skjermdekselet og skyv en liten flat-skrutrekker langs siden av plast dekselet rett over tastaturet. Løft dekselet med skrutrekkeren og fjerne den.

5

Løsne de to skruene over tastaturet med en skrutrekker, og snu tastaturet så det sitter på håndstøtten. Trekk ut flat bånd kabel pluggen fra baksiden av tastaturet, og satte tastaturet til side.

6

Koble de tre kablene som sitter under tastaturet fra hovedkortet og løsne skruene som fester hengslene til skjermen med en skrutrekker. Ta skjermdekselet av den bærbare datamaskinen, og sett det ut av veien.

7

Løft håndleddsstøtten fra laptop for hånd, og løsne skruene som holder hovedkortet på laptop saken med en skrutrekker. Fjerne hovedkortet fra saken og løsne skruene som holder DC jack styret på hovedkortet med en skrutrekker.

8

Fjern DC jack styret fra Dell Inspiron 1526 laptop.

Tips og advarsler

  • For å unngå skade laptop, aldri prøve å fjerne DC jack styret mens datamaskinen er slått på eller strømkabelen er koblet til stikkontakten.

VirtualBox er en gratis virtuell maskin program for Windows, Mac OS X og Linux som kjører operativsystemer i et vindu på skrivebordet. Virtuelle maskiner bruker sin egen virtualisert maskinvare, inkludert virtuelle harddisker. Virtuelle harddisker lagres som .vdi filer på harddisken. Når du sletter en virtuell maskin fra VirtualBox, holder VirtualBox harddisken. Du kan fjerne harddisken bildet fra VirtualBox og eventuelt slette det fra harddisken i Virtual Media Manager-vinduet i VirtualBox.

Instruksjoner

1

Klikk "Fil"-menyen øverst i vinduet VirtualBox og klikk "Virtual Media Manager" i menyen.

2

Klikk harddisken du vil fjerne i Virtual Media Manager-vinduet som vises.

3

Klikk "Fjern" knappen på verktøylinjen for Virtual Media Manager-vinduet.

4

Velg om ikke å slette harddisken bildet fra harddisken ved å klikke alternativer i ledetekst-vinduet som vises. Hvis du velger ikke å slette harddisken, filen forblir på harddisken, men registrert ikke i VirtualBox.

5

Klikk "OK".

Tips og advarsler

  • Du kan ikke fjerne harddisken mens en virtuell maskin bruker den. Hvis det oppstår en feil, stengt alle running virtuelle maskiner før du fortsetter.

Som alle bærbare datamaskiner har Dell Inspiron 2200 et batteri som driver maskinen når det ikke er tilkoplet. Dette batteriet er flyttbar, som er nyttig for å bytte batterier eller reparere en del i datamaskinen.

Instruksjoner

1

Slå av datamaskinen ved å klikke "Start" og deretter "Slå av datamaskinen".

2

Koble datamaskinen, Lukk skjermen og snu datamaskinen opp ned.

3

Skyv låsen ved batteriet å løslate den, og Skyv batteriet ut av datamaskinen.


Dell Inspiron B130 er en 15,4-tommers bærbar utgitt av Dell i 2005. Den bruker en Western Digital harddisk med 60 GB lagringskapasitet. Harddisk hastighet er 5400 rpm, og den bruker Parallell ATA forbindelse grensesnitt med laptop. Harddisken er enkel å fjerne fra Dell Inspiron og krever ikke noen ferdigheter utover kunne skru et panel.

Instruksjoner

Tilbakestille passordet

1

Start datamaskinen på nytt. Trykk "CTRL", "ALT" og "DEL" samtidig to ganger. Skriv inn kontonavnet og passordet, hvis den finnes, og klikk "OK".

2

Gå til "Starte" så "Kjør". Skriv inn "kontroll userpasswords2" i Kjør-boksen og klikk "OK".

3

Velg navnet på brukerkontoen du vil tilbakestille passordet for.

4

Klikk på "Nullstill passord"-knappen. Skriv inn passordet i boksene for å angi passord og bekreft den. Klikk "OK" for å fullføre tilbakestillingen passord.

Fjerne harddisken

5

Slå din Dell Inspiron B130 og la det sitte i noen minutter å kjøle seg ned.

6

Snu datamaskinen opp ned. Ser for harddisk dekning i øvre hjørne av Inspiron B130. Bruk en liten stjerneskrutrekker til å fjerne de to skruene som fester dekslet harddisk og trekke den av.

7

Skyv harddisken i motsatt retning av hullene. Hold kategorien på venstre side av stasjonen og trekke harddisken ut av Dell Inspiron B130 med den. Reversere denne prosessen installere denne harddisken eller installere en ny harddisk.


USB-minnepinner er et liv saver for mennesker som skal transportere data fra én datamaskin til en annen. Disse flyttbare lagringsenheter kan bære så mye informasjon som eldre harddisker, men er lett å forvandle uforvarende skrivebeskyttet stasjoner hvis du tilfeldigvis vende bryteren skrivebeskyttelsen. Fjerner skrivebeskyttelsen på en USB-pinne er like enkelt som å finne bryteren.

Instruksjoner

Hvordan fjerne skrivebeskyttelsen på en USB-pinne

1

Plukk opp USB-minnepinne og holder du den nær øynene. Plasseringen av bryteren skrive beskyttelse kan være vanskelig å oppdage fordi det ofte kan være ganske liten. Hvis du ikke umiddelbart finner den, kjøre fingeren langs sidene og bunnen av stasjonen til du føler en liten bump, spor eller svitsjen.

2

Se nøye på skrivebeskyttelsen området når du finner den. Det kan være nesten umulig å se. Prøv å finne to små ikonene på USB-pinne. En ville ligne en lås som er åpnet og vises en kan låses helt.

3

Bruk fingernegl eller enkel for å vende bytte fra posisjon ved lukket Lås til plasseringen av åpne låsen. Når bryteren skrivebeskyttelsen er i lukket lås, minne stasjonen er i beskyttet modus og du kan ikke skrive eller kopiere til platen. Ved å bla bytte, kan du fjerne kopibeskyttelse og igjen skrive eller kopiere til stasjonen.

4

Prøv andre og enda en tredje gang for å fjerne kopibeskyttelse hvis det ikke fungerer første gang. Det vanligste problemet er at du ikke har gått bryteren til posisjon og den kanskje komme i ulåst posisjon når i virkeligheten, er det ikke.

5

Søke råd fra en datamaskin profesjonell hvis USB-pinne fortsatt ikke tillater til å skrive eller kopiere data til det etter at du har flyttet overgangen fra skrivebeskyttelsen innstillingen. Problemet kan være en ødelagt stasjon eller noe annet som ikke har noe å gjøre med skrivebeskyttelsen. Ikke umiddelbart gi opp på disken og vurdere kaste den i søpla bare fordi bryteren skrivebeskyttelsen ikke synes å jobbe.


Hvordan fjerne PMU på Mac

06/17/2013 by Jennifer

Hvordan fjerne PMU på Mac


Tilbakestilling eller fjerne PMU (Power Management Unit) eller SMU (System Management Controller) på Mac er en "siste grøft" innsats tilgjengelig hvis du har opplevd problemer med Mac. SMU er chip på Mac som overordnete strømstyring, kontroller bakgrunnsbelysning, harddisk rotere ned, hvilemodus og andre Mac-systemfunksjoner. I denne leksjonen skal vi lære å tilbakestille PMU/SMU på MacBook eller MacBook Pro.

Instruksjoner

Hvordan fjerne PMU på en MacBook eller MacBook Pro

1

Avslutt alle aktive programmer og slå Mac.

2

Når datamaskinen er helt nedstengt, koble datamaskinens vekselstrøm Adapter og ta ut batteriet fra Mac.

3

Trykk og hold nede strømknappen MacBook eller MacBook Pro i minst fem sekunder og slipp power-knappen.

4

Med Mac fortsatt stenge, gjeninstallerer batteriet i MacBook- eller MacBook Pro og koble AC-adapteren. PMU/SMU er nå tilbakestilt på datamaskinen.


Hvordan fjerne en Compaq Drivelock


Funksjonen Compaq drivelock utformet for å beskytte data på en bærbar harddisk ved å tilordne et passord. Passordet beskytter harddisken i tilfelle den bærbare datamaskinen mistes eller blir stjålet, men kan fjernes ved behov. Å vite hvordan å fjerne eller endre funksjonen drivelock kan gjøre din Compaq nyttigere og sikrere.

Instruksjoner

1

Slå på datamaskinen, og angi drivelock passordet du opprettet når du aktiverte funksjonen stasjonen beskyttelse. Du ville nød denne passord å adgang kjøreturen og slå av funksjonen drivelock.

2

Klikk alternativet "Deaktivert" i menyen i drivelock. Dette vil slå av funksjonen drivelock på Compaq bærbar PC. Ikke angi noe i passord blokker.

3

Logge på datamaskinen, klikk på "Start"-knappen og velg "Hold ned." Velg «Restart» på menyen til makten syklus datamaskinen og kontrollere innstillingen for drivelock er deaktivert. Hvis innstillingen drivelock er av du ikke vil bli bedt om et passord når datamaskinen starter.


Adware kan være svært irriterende for alle computer bruker. Det kan få datamaskinen til å utføre på et mye langsommere og la deg motbydelige popup-vinduer mens du surfer på Internett. Adware kan være mer enn en plage skjønt. Permanent skade datamaskinen kan og med føre til din private informasjon kapret. Fjerne disse infeksjonene er en enkel prosess som tar svært lite tid. Her er hvordan å fjerne adware fra Windows XP.

Instruksjoner

1

Manuelt søke etter og fjerne skadelige programmer som du kan ha ved et uhell eller uforvarende nedlastet. Gjør dette ved å gå til kontrollpanelet og velge "Legg til eller fjern programmer." Etter noen programmer som du ikke gjenkjenner. "Søk assistent" programmer er et stykke programvare som bør fjernes umiddelbart, som de skape tonn adware.

2

Slette alle informasjonskapsler og midlertidige filer som kan være på datamaskinen. Adware kan faktisk snike til datamaskinen gjennom disse filene. Fjerner alle informasjonskapsler og midlertidige filer er noe som bør gjøres om en gang i uken. Hvis du har Internet Explorer, gå til "Verktøy" og velg "Slett leserlogg. Det vil deretter to kategorier du klikker, "Slette Cookies" og "Slett midlertidige internettfiler." Det bør også være en fane som lar deg slette alle alternativene nedenfor. Dette er sikreste handling for deg å ta. For Firefox-brukere, igjen Velg "Verktøy" og velg "alternativer. Deretter klikker du "Personvern" og deretter Finn og klikk "Innstillinger" alternativet i boksen "Privat Data". Kontroller at alle boksene er kontrollert. Velg "OK" og "Fjern nå"-kategorien, som du finner under kategorien "Innstillinger" og du vil være klar.

3

Last ned en adware og spyware fjerning program. Disse programmene er utmerket som de gjør alt arbeidet for deg. Alt du trenger å gjøre er å laste programmet på datamaskinen. Det finnes flere programmer å velge mellom både online og på din lokale elektronikk butikken. Ad-Aware og Spyware søk og Destroy er to av programmene som du kan laste ned gratis. De er også veldig enkel å bruke.

4

Åpne og anti-adware/spyware programmet etter dataoverfører det. Mye som din anti-virus programmet søker etter virus, disse anti-adware-programmer søke spesielt etter ondsinnet adware og deretter slette dem fra datamaskinen. Det er viktig å merke seg at dette vil ta litt tid å kjøre. Avhengig av datamaskinen, kan det ta over en halvtime for programmet å fullstendig søke gjennom alle filer. Det er verdt ventetiden for å sikre at alle adware er fjernet.

5

Laste ned en god anti-virus program hvis du allerede ikke har en. Adware kan faktisk gjøre sin vei inn på datamaskinen via et virus. Åpenbart, bør disse være oppdaget og fjernet så snart som mulig. Det finnes mange gratis anti-virus programmer å velge mellom. De fleste av disse er "demos", men laste ned noen av dem i løpet av seks måneder eller så er en utmerket måte å bestemme hvilke av dem (hvis noen) du ønsker å kjøpe.


Windows XP boble varsler er stor når de varsle deg om et problem med datamaskinen. Dessverre varslene er ofte mer påtrengende og irriterende så nyttig. Med noen få enkle trinn kan du bli kvitt boble varsler i Windows XP.

Instruksjoner

Hvordan fjerne boble varsler i Windows XP

1

Klikk Start > Kjør. Skriv inn "regedit" uten anføres.

2

Naviger til følgende mappe:
HKEY_CURRENT_USER > programvare > Microsoft > Windows > CurrentVersion > utforske > Avansert

3

Høyreklikk i ruten til høyre, og velg Ny > DWORD salgsverdi. Gi navn til verdien EnableBalloonTips.

4

Dobbeltklikk EnableBalloonTips. Skriv inn 0 i verdi-boksen.

5

Slutte det register editor og hvile Vinduer for at endringene skal tre i kraft.

Tips og advarsler

  • Sikkerhetskopiere datamaskinen din register. Sletter eller endrer oppføringer i registeret kan føre til at datamaskinen fungerer.

Hvordan fjerne telefonnummeret fra søkemotorer


Med dagens teknologi reiser Internett noen personvern. Du kan slå opp nesten alt på noen ved å skrive inn et telefonnummer i søkemotorer som Google eller Yahoo! Du kan fjerne din fra søkemotorer ved å fylle ut et skjema for fjerning. Merk deg fjerne ditt ikke vil fjerne informasjon fra andre sider på nettet eller andre omvendt antall look-up nettsteder. Du vil også ha å kontakte dem direkte for å få informasjon som fjernes.

Instruksjoner

1

Finn fjerning dataskjemaet på søkemotorens nettsted. Du finner dette skjemaet ved utfører et søk på deg selv og velge den riktige koblingen til fjerne informasjon. Fjerning dataskjemaet kan også finnes ved å velge koblingen "Hjelp" i delen "Folk søk". Klikk på koblingen hjelpeemnet "Hvordan å fjerne oppføringen min." Google og Yahoo! s dataskjemaer fjerning er oppført i referansene.

2

Fyll ut skjemaet ved å skrive inn navnet ditt slik det vises i oppføringen i telefonlisten. Angi din adresse, telefonnummer og Velg årsaken til din fjerning.

3

Sende skjemaet for å behandle din fjerning. Vær oppmerksom på at fjerning av informasjonen ikke er umiddelbar. Det kan ta flere uker for denne forespørselen skal tre i kraft.


Hvordan fjerne en Dell-prosessor

10/19/2010 by JenniferFjerne mikroprosessoren på Dell bærbare og stasjonære er et stykke kake; komme til mikroprosessoren er vanligvis vanskeligere. På bærbare datamaskiner, du er i for en nær-demontering, mens på stasjonære datamaskiner, du vil bli nesten ferdig med jobben så snart du kommer i gang. Metoden som brukes for å komme til mikroprosessoren varierer med modell. Dette går doble for bærbare datamaskiner, men fremgangsmåten er nesten identisk for skrivebord. Avhengig av hvilken Dell, ferdig du enten i ti minutter eller en time.

Instruksjoner

1

Forberede datamaskinen for demontering. Du må avslutte den første og la den avkjøles før du tar systemet fra hverandre. Som den kjøler, kan du fjerne strømkabelen og eksterne enheter. Hvis du er changning prosessoren på en Dell bærbar PC, ta ut batteriet.

2

Arbeide mot hovedkortet. Dette gjøres enkelt på Dell stasjonære fordi alt du trenger å gjøre er å ta av datamaskindekselet og hovedkortet er mer eller mindre utsatt. På bærbare Dell-PC, men har du å gå inn fra tastaturet. Du må fjerne en dekselet, skjermen, tastaturet og håndstøtten for å få tilgang til hovedkortet på mange modeller. Konfigurasjonen varierer med modell, så se brukerhåndboken se fremgangsmåten.

3

Finn samlingen kjøleenhet og fjerne den. I Dell laptops er termisk kjøling montering (også kalt kjølefinne) en kobber rør som er i nærheten viften. Det er vanligvis sikret ved nummererte skruene som må fjernes i numerisk rekkefølge. Når skruene er ute, du kan trekke den av og mikroprosessoren er under den.

Dell stasjonære datamaskiner, kan du løfte fan liksvøpet og fjerne kjølefinne under den å avsløre hovedkortet. Desktop kjølefinner er litt vanskeligere å ta ut enn de på bærbare datamaskiner. Klinker og spaker å push- og pull å løslate dem, og noen er skrudd på. Sjekk din spesifikke heten-synke for å se nøyaktig hvordan å fjerne den.

4

Mikroprosessoren er lett å fjerne. De fleste mikroprosessorer er sikret av en kamskruen du slå for å løslate dem. Andre har en spak som du kan løfte for å løslate dem. Når de er gratis, løfte du bare dem rett utenfor koblinger.

5

Erstatte mikroprosessoren ved å justere merket hjørnet av mikroprosessoren med hjørnet merket på porten og trykke det på plass. Hjørnet merket kalles "pin-1" og mikroprosessoren fungerer ikke med noen andre justering. Når du har installert det, montere datamaskinen ved å gjøre alt i omvendt rekkefølge.


Beskytte data lagret på datamaskinen bør være en viktig prioritet for alle computer bruker. Windows Vista kan du lett beskytte din lagret informasjon ved å opprette et hemmelig passord for å hindre uautoriserte brukere i å få inn i den. Til tross for sin nytteverdi, kan du også fjerne administratorpassordet på maskinen og la alle tilgang. Noen tips, vil du snart lære hvordan fjerne administratorpassordet.

Instruksjoner

1

Åpne "Control Panel" på datamaskinen for Windows Vista. Dette området kan nås raskt ved å klikke på "Start"-knappen nederst til venstre på skjermen. En liste over alternativer, vises umiddelbart du kan velge fra. Vise listen og se etter "User Accounts" ikonet på siden "Kontrollpanel".

2

Velg "User Accounts" ikonet for å få tilgang til innstillingene for å fjerne administratorpassord på datamaskinen for Windows Vista. Velg koblingen "Fjerne passord" under delen "Gjøre endringer til din brukerkonto". En gang du sendt til neste side, må du skrive inn gjeldende passord før du kan helt fjerne det tildelte passordet fra kontoen.

3

Velg "Fjerne passord" knappen på høyre side av siden. Innen noen få korte sekunder fjernes tidligere tildelte passordet for datamaskinen helt. Tar passordkravet av datasystemet vil gi nesten noen tilgang til dine lagrede filer. Siden det er ingen opprinnelige passordet forespørsel om å logge på datamaskinen, vil det være fullt eksponert for alle som ønsker å bruke den.

4

Åpne hver ekstra individuell brukerkonto, og fjerne det tildelte passordet som er knyttet til hver konto. Gjenta prosessen på hver brukerkonto ved å velge å fjerne passord fra datamaskinen. Dette kan gjøres raskt ved å velge koblingen "Fjerne passord". Skriv inn gjeldende passord for kontoen, og klikk deretter på "Fjerne passord" knappen for å fullføre prosessen.

5

Lukk siden "User Accounts" og gjenstarte din computer system for å få en ny start. Når datamaskinen har fullt kommer på, vil det ikke lenger be deg angi et passord for å få full tilgang til den. Hvis det er flere brukerkontoer på datamaskinen, vil du bli sendt til "Welcome Screen" velge en. Med kun en brukerkonto på et datamaskinsystem, skal det automatisk laste opp standard skrivebordet og programmer uten å måtte klikke på kontoen.

Tips og advarsler

  • Ikke Fjern administratorpassordet på en offentlig eller delt. Unngå offentlige Wi-Fi internett tilkoblet uten administratorpassord på datamaskinen.

De fleste nye blekkpatroner i Lexmark-skrivere er bare kan skrive ut mellom 125 og 300 sider. Derfor hvis du gjøre en masse utskrift, er erstatte blekkpatronene i skriveren Lexmark noe du må kanskje gjøre ganske ofte. Før du kan erstatte blekkpatronene, men må du vite hvilken serie nummer modellen bruker og hvordan å fjerne dem fra skriveren. Prosessen med å fjerne en blekkpatron varierer litt av serien og modell, fjerne fra Lexmark-skriveren er ikke så vanskelig og krever ingen verktøy.

Instruksjoner

Lexmark Series 88 patroner

1

Slå på skriveren. Åpne utskrift dekselet på enheten og venter Patronholderen flytte til det venstre siden av skriveren.

2

Klem bakre låsen av kassetten med tommelen og pekefingeren. Løft opp på baksiden av kassetten.

3

Trekk kassetten rett opp og ut av transportøren.

4

Erstatt patronen og Steng ut.

Lexmark Alt-i-ett-skrivere (serien 30 kassetter)

5

Slå på alt-i-ett-skriveren.

6

Lås opp skanneren seng låsen. Løft opp på fronten av skanneren til beholdes den åpen.

7

Vent til tonerkassetten flytte til og stopper ved innsettingsposisjonen.

8

Trykk ned patronspaken. Løfte blekkpatrondekselet åpen. Fjern den gamle patronen fra skuffen.

9

Skift kassetten. Lukk dekslet og skanneren.

Lexmark Series 19, 20, 25 og 70s patroner

10

Kontroller at maskinen/faksskriveren er aktivert.

11

Trekk kontrollpanelet ansiktet mot deg for å åpne den. Løft blekkpatrondekselet.

12

Trekk kassetten du vil fjerne mot deg som du løfte opp på den. Fjerne patronen fra transportør skuffen.

13

Skift kassetten. Lukk access døren og kontroll panelet ansiktet.


Hvordan fjerne skjermkort drivere


Datamaskinens grafikkort trenger riktige drivere skal fungere riktig. På grunn av en dårlig installasjon eller programvareproblemer, kan drivere bli skadet, forårsaker maskinvare mislykkes. Andre ganger er oppdatert driverne inkompatible med enkelte programmer, nødvendiggjør en rulle tilbake til forrige drivere. I begge tilfeller, og når en ny grafikk-kort er installert, driverne fra den forrige installasjonen bør fjernes for å hindre dem i å negativt samspill med nye drivere.

Instruksjoner

Hvordan fjerne skjermkort drivere ved hjelp av Enhetsbehandling

1

Åpne "Start"-menyen og klikk "Kontrollpanel".

2

Dobbeltklikk enten "System" eller "System og Opprettholdelsen" ikonet og velg "Device Manager" i vinduet som dukker opp. Dette vil åpne Enhetsbehandling.

3

Utvid "Skjermkort" tab og finner grafikkortet som tilsvarer driverne du vil fjerne.

4

Høyreklikk på grafikkortet og velge "Ikke installerbar."

5

Klikk "Ok" ved ledeteksten for å bekrefte at du vil skjermkort drivere fjernet. Avinstallasjonsprogrammet vise en fremdriftsindikator og gi varsel når aktiviteten er fullført.

Hvordan fjerne skjermkort drivere ved hjelp av Legg til/fjern programmer

6

Åpne "Start"-menyen og velg "Kontrollpanel".

7

Klikk på "Legg til eller fjern programmer"-ikonet. Hvis du bruker Vista, kalt ikonet i stedet "Programmer og funksjoner"

8

Finne driveren blir avinstallert. Den er vanligvis oppkalt etter produsenten av grafikkortet, etterfulgt av ordene "Skjermdrivere" eller "grafikkdrivere."

9

Klikk på "Endre/fjerne." Dette vil bringe opp avinstallasjonsprogrammet for driverne.

10

Følge meldingen på skjermen til avinstallasjonsprogrammet er fullført.

Tips og advarsler

  • Angi Kontrollpanel for å "Classic View." Dette alternativet kan velges i øvre venstre hjørne av vinduet Kontrollpanel.
  • Prøve metoden sammenlegge/fjerne planer først som dette også vil avinstallere programvaren kan er gruppert med drivere, sikrer en ren fjerning. Noen ganger, men vises driverne ikke på listen over programmer fjerne, krever at du bruker metoden Enhetsbehandling.