Slik Trade handelsvare Futures

01/13/2011 by Jennifer

Råvare futures markedene gir investorer med en måte å diversifisere sine investeringsporteføljer. Råvare futures er også kjent for sitt betydelig profitt potensial takket være mengden utnytte handelsfolk kan bruke når du oppgir posisjoner. Hvis du tror du vil handel futures markedene, gjøre noen undersøkelser for å gjøre deg kjent med hvordan markedene fungerer. Når du er klar, snakk med en megler for å diskutere muligheten for å åpne en trading konto.

Instruksjoner

1

Åpne en konto med en commodity futures megler.

2

Fondet kontoen. Når du har fylt ut de nødvendige papirene med en megler, er det tid til å finansiere kontoen. Konto minimumskrav avhenger av megleren og minimum margin kravene varierer også etter vare futuresmarkedet du handler. I futures handel, er egentlig en forestilling obligasjon satt opp av klienten. Hvis en handel går mot en klient, debiteres penger fra klientens margin konto å kompensere tapene i futuresmarkedet. Hvis margin konto faller under minimumskravet, må klienten sette mer margin eller gå ut av markedet.

3

Velg et marked for handel. Det er futures markeder for varer som edle metaller, korn, husdyr og olje. I tillegg finnes det futures markedene for valuta og finansielle indekser som S & P 500 og NASDAQ 100.

4

Når du har valgt et marked å handle, Velg en kontrakt. Hver futures kontrakten har en utløpsdato, som er angitt av måneden på kontrakten. Vanligvis foregår fleste handel i nærmeste kontrakt måneden. Hvis du nærmer seg utløpsdato, men ønsker å bo i markedet, kan megler rulle din posisjon i måneden kontrakt.

5

Angi en posisjon størrelse for handel. Du kan handle enkelt kontrakt eller flere kontrakter. Husk at hver kontrakt øker din potensielle gevinst eller tap. For eksempel, hvis du handle 10 futures-kontrakter, er din potensielle gevinst eller tap på handelen 10 ganger større enn hvis du var handel eneste kontrakt.

6

Angi handel. Avhengig av megleren din må du ringe i handler eller angi dem online. Du kan plassere forskjellige typer bestillinger. Du kan for eksempel angi en pris som du er villig til å kjøpe eller selge og angi en godt-Til-kansellert rekkefølge eller angi et marked rekkefølge og kjøpe eller selge på gjeldende markedspris.

7

Overvåke din posisjon. Når du angir en handel, holde et øye på markedet og lukke din posisjon når du er klar til å ta fortjenesten eller redusere tap.

Tips og advarsler

  • Sted en stop loss på din bestilling går slik at du automatisk redusere tap hvis en handel mot deg.

Relaterte artikler