Slik importerer masse e-postadressene til Outlook ved CSV

09/28/2011 by Jennifer

Slik importerer masse e-postadressene til Outlook ved CSV


En CSV-fil (kommadelte verdier) er et vanlig filformat som brukes til å overføre data fra en applikasjon eller en database til en annen. Det er en vanlig alternativ for som filtypen eksport når du eksporterer e-postadresser. En oppgave som du må gjøre hvis du bruker e-post for Microsoft Outlook importerer til Outlook flere e-postadresser som er lagret i en CSV-fil.

Instruksjoner

1

Åpne Microsoft Outlook ved å dobbeltklikke programikonet på datamaskinens skrivebord, eller ved å velge menyalternativet Outlook finnes under "Programfiler" undermenyen ligger under datamaskinens start-menyen.

2

Velg menyalternativet "Fil" etterfulgt av "Import og eksport" menyvalg. Deretter vil du velge "Importer fra et annet program eller fil," etterfulgt av "Neste" menyknappen.

3

Velg alternativet "CSV" eller "*.csv" menyen "Import en arkiv" etterfulgt av "Neste" menyknappen. Klikk deretter "Browse"-alternativet for å bruke Outlook fil velger for å finne CSV-filen som inneholder e-postadressene du importerer etterfulgt av menyvalget "OK".

4

Velg "Tillat oppretting av like elementer" boksen ligger under kategorien "Alternativer" etterfulgt av "Neste" menyknappen.

5

Velg mappen "Kontakter" etterfulgt av "Finish" menyknappen å fullføre importere e-postadressene til Outlook.

Relaterte artikler