Skrive ut en etikett på en DVD

09/04/2016 by Jennifer

Skrive ut en etikett på en DVD


Mange datamaskiner kan tilpassede CDer og DVDer. Dessverre, de tomme CDer og DVDer brukes til brenning er vanligvis ren eller skjemmende. Skrive på disken eller skrive ut papiretiketter gir et uprofesjonelt utseende for DVDer. Heldigvis, nye merking teknikker fra selskaper som LightScribe og LabelFlash kan du skrive ut tekst og bilder direkte på en tom diskett med laser-teknologi som er installert på datamaskinens harddisk.

Instruksjoner

Skrive ut en etikett på en DVD

1

Slå på datamaskinen og åpne et program som lar deg utforme etikettene skal skrives ut på en CD eller DVD med Labelflash eller LightScribe-teknologi. Hvis du bruker LightScribe, dataoverføre og installere LightScribe enkel Labeler. Hvis du bruker Labelflash, dataoverføre og installere det Labelflash indeks Maker.

2

Utforme en etikett for DVDen. Bruke etikett opprettelse programvare å legge til mønstre, bilder, tekst og andre elementer i motivet. Se brukerhåndboken for det bestemte programmet du bruker for mer detaljert informasjon om utforming av etiketten.

3

Sett inn en tom LightScribe eller Labelflash DVD i CD-skuffen. Sett inn DVDen med etiketten vendt og Lukk stasjonen. Kontroller at datamaskinen gjenkjenner den nye platen.

4

Skriv etiketten på DVD. Klikk "Print etiketten" eller "Start"-knappen på merking programvaren. Vent til merking prosessen er ferdig og løser ut DVD.

Relaterte artikler