Overføre filer fra PC til PC

Koble sammen to PC datamaskiner innebærer mye mer enn bare kjører en kabel mellom datamaskinene. Det innebærer går inn kontrollen styret og innstillinger og gjøre noen enkle endringer i måten datamaskinen er konfigurert.

Instruksjoner

Overføre filer fra PC til PC

1

Finne Lan-ikonet slik at du kan endre en innstilling som tillater fildeling. Finne LAN (eller høyhastighets Internett-ikonet, som det kalles) første trykk på "Start"-knappen nederst på skjermen. Neste finne ikonet "Koble til" (det ser ut som en bombe) og klikk på den. Du vil da få en kort rullegardinmeny og igjen du klikker på ikonet koble, som tar deg til et nytt vindu med to forskjellige ikoner av dataskjermer. Disse ikonene merket "Dial-up" eller "LAN."

2

Velg det aktuelle ikonet (ekstern pålogging eller LAN) og høyreklikk på den. I boksen som vises, kan du klikke på overskriften som kalles "Egenskaper." Dette er hvor du kan konfigurere datamaskinen til å dele filer.

3

Merk i avmerkingsboksen TCP/ICP og velg som. Trykk knappen "Egenskaper" og et nytt vindu vises. I dette vinduet bare klikk på "OK".

Aktivere stasjonene og mappene du vil dele

4

Gå til "Min datamaskin" og åpne ikonet. Deretter høyreklikk på stasjon som du vil dele, og en boks vises. Klikk på overskriften leser "Deling og sikkerhet", klikk på den og trykk "OK".

5

Gå til "Dokumenter" og høyreklikk på ikonet. I boksen som vises, må du klikke på overskriften "Deling og sikkerhet." Trykk på "OK"-knappen.

6

Definere filer og drivere med en konfigureringsveiviseren. Når du deler filer eller en driver, er det sannsynlig at du vil bli sendt til en "konfigureringsveiviseren." Hvis du har problemer med å få gjennom veiviseren, kan du se artikkelen: http://www.astahost.com/info.php/tutorial-pc-pc-home-networking_t14018.html

Tips og advarsler

  • Hvis datamaskinen ikke automatisk konfigurerer en ny adresse i "Internet Protocol Properties" boksen så se artikkelen ovenfor: http://www.astahost.com/info.php/tutorial-pc-pc-home-networking_t14018.html
  • Hvis du har flere datamaskiner koblet til en datamaskin via en hub du vil bruke en rett ledning i stedet for en krysset LAN-ledningen.