Kopiere en rett DVR til en PC

09/04/2016 by Jennifer

Kopiere en rett DVR til en PC


Videofilene som din parabolen nettverk digital videoopptaker bruker er kodet, de digitalt kan ikke kopieres til en datamaskin. Dekoding DVR krypteringen er svært vanskelig, for ikke å nevne ulovlig, slik at ditt beste håp kopiering DVR opptakene er å gjøre det i analog form. Overføre filer på to måter: Bruk en videoopptaksenhet på datamaskinen, eller ta opp video på en DVD.

Instruksjoner

Videoopptak

1

Sette inn et PCI videoopptakskort i en av datamaskinens tilgjengelige kortspor, eller koble en ekstern opptakskort til datamaskinen via USB-porten. Sistnevnte er det eneste alternativet hvis du bruker en Macintosh-maskin.

2

Koble DVR-årene utgang til fange kortet inngangene--bruk heller et sett av gule, røde og hvite "kompositt" RCA-kabler eller en S-video-kabel med en rekke røde og hvite RCA-lydkabler.

3

Installere programvare og drivere for innspillingsenheten ved å sette inn den medfølgende CD. Veiviserprogrammet som dukker opp gir deg enkle instruksjoner for å installere bestemte programmet, som vanligvis innebærer å klikke mange "Neste" og "OK"-knappene.

4

Åpne programvaren bruke ikonet som vises i datamaskinens "Programmer" eller "Programmer".

5

Slå på din DVR; Hvis du har riktig koblet DVR til datamaskinen som beskrevet ovenfor, vil videoutgang spille på den lille skjermen som en del av programmet.

6

Trykk på "Record"-knappen på programmet å registrere DVR videoen når den spilles av i sanntid.

7

Klikk på den samme knappen (eller en "Stop"-knappen hvis den er tilgjengelig) å stoppe innspillingen. I den neste dialogboksen som vises, klikker du på knappen "Alternativet" konvertere opptaket til en videofil på datamaskinen.

DVD

8

Koble DVR til en DVD-opptaker med den beste tilkoblingen som du kan. Dette kan variere avhengig av enheter, alt fra (verste til best) sammensatt til S-video til HDMI-komponenten.

9

Koble DVD-opptakeren utgang til TV-apparatet slik at du kan vise videoer som de spiller og opptak. Bruk samme kabeltilkobling du brukte i trinn 1 til å sikre at du får nøyaktig lyd overføringskvaliteten du ønsker.

10

Sett inn en skrivbar DVD i riktig format i DVD-opptakeren. Det nødvendige formatet vil avhenge av din bestemt spiller og skal skrives på ansiktet og i manualen.

11

Spille videoen på DVR og trykk på DVD "Record" for å ta det opp på platen. Trykk på "Stop" knappen når videoen er ferdig.

12

Ta ut platen fra DVD-opptakeren og sett inn datamaskinens platestasjon.

13

Åpne DVD på skrivebordet ved å dobbeltklikke den og drar den video-filen til skrivebordet for å kopiere den/dem.

Relaterte artikler