Hvordan rengjøre en sebra

09/04/2016 by Jennifer

Hvordan rengjøre en sebra


Zebra skrivere brukes vanligvis av bedrifter til å skrive ut etiketter. De er komplisert bitene av maskiner og inneholder mange bevegelige deler som trenger regelmessig renhold for å fortsette fungerer. Hvis skriveren Zebra problemer eller ikke oppfører seg normalt, rengjør innvendig og utvendig grundig før snu håndboken til å feilsøke maskinen eller ringe kundestøtte.

Instruksjoner

1

Slå skriveren, og koble den. Vent i noen minutter for å gi de innvendige delene i skriveren tiden avkjølt.

2

Tørk av utsiden av skriveren forsiktig med en lofri klut. Bruk vaskemiddel hvis det er nødvendig å fjerne synlige merkene.

3

Rotere skrivehodet åpne spaken mot pop åpne ut hodet forsamlingen. Løft media rulle opp og trekk den til høyre for å fjerne den. Plassere den utenfor skriveren. Tre båndet lokalisert direkte bak media roll spindelen, til venstre for å fjerne den. Plassere den ved siden av medierullen utenfor skriveren. Dypp en bomullspinne i en isopropylalkohol å tørke remsen på skrivehodet fra den ene enden til den andre. Manuelt rotere skriverens roller med hånden mens tørke det med en bomullspinne. Tillat alkohol på skriverhodet og valsen å fordampe helt før reinserting bånd og media.

4

Finn skriverens sensorer. Disse finnes over og under venstre side av valsen og ser ut som små kameraer med små pinhole linser. Bruk en mini støvsuger eller en myk børste forsiktig fjerne skitt eller støv som har bygget opp rundt sensorer.

5

Push skriverhodet nedover og roterende skrivehodet åpne spaken med urviseren til den klikker på plass til nærbilde skriveren.

6

Dyppe en bomullspinne i en isopropanol og kjøre den forsiktig over tennene av kutter. Dette vil fjerne alle lim eller etikett fragmenter som fast til kutteren.

7

Koble skriveren igjen, og slå den.

Tips og advarsler

  • Hvis skriveren fungerer etter at du har renset det grundig, se brukerveiledningen for ytterligere feilsøking og rengjøring tips.

Relaterte artikler