Hvordan lage en nettside i Photoshop CS3

Hvordan lage en nettside i Photoshop CS3


Adobe Photoshop er et ideelt verktøy for å lage et nettsted oppsett og industri standardverktøyet for foto redigering og bitmap image kreasjon. Opprette et oppsett i Adobe Photoshop kan designeren evnen til å gjøre raske endringer uten å måtte justere koden. Når utseendet på området er ferdig, gjør Adobe Photoshop det veldig enkelt å dele og optimalisere bilder for web-bruk.

Instruksjoner

1

Planlegge webområdet på papir. Nærme datamaskinen med en klar plan og kunnskap om hva området vil måtte møte prosjektet forventninger. Finne ideer for farger og stiler å trekke fra. Mer planlegging og organisering som oppstår på dette stadiet, mindre vanskelig design valg skal en gang jobbe i Adobe Photoshop.

2

Åpne Adobe Photoshop CS3 og start et nytt dokument. Angi dokumentets høyde 800 piksler og bredden til 600 piksler. Dette er en standard størrelse for webdesign layout og sikrer at siden kan vises av ulike skjermoppløsninger.

3

Sette oppløsningen av dokumentet til 72 bildepunkter per tomme (PPT). Kontroller at dokumentets fargemodus er satt til RGB. Bytte målenhetene vises på linjalen til piksler for nøyaktige målinger.

4

Bygge rammen av siden bruker guider. Loddrett grensene vil opprette parametere for webområdets bredde og de vannrette støttelinjene vil plass ut nettstedets elementene. Define en topptekst, styringen stang og innhold. La en konsekvent margin, vanligvis rundt 10 bildepunkter, mellom elementene til estetisk rom til området.

5

Legge til bildene og teksten som vil omfatte stilen på siden. For komplisert bilder, for eksempel overskriften området utforme et bilde først i en annen fil og lim inn ønsket plassering i oppsettsfilen. Holde alle elementene i separate lag å sikre enklere redigering. Navngi hvert lag etter det tilsvarende elementet.

6

Lage et bakgrunnsbilde. Et enkelt mønster i en 100 piksler x 100 pixel firkant kan flislegges og er raskere å laste enn et større bilde.

7

Skjær dokumentet i biter kodes inn på nettstedet. Bruk verktøyet "Del" definere områder som lagres som individuelle bildefiler.

8

Plukke en skive lagres med "Skive Velg." Velg Fil > lagre for Web og enheter å optimalisere bildet for web. Skiver bilder og stilen på siden vil omfatte utseendet av nettstedet.

Tips og advarsler

  • Koding, i Adobe Dreamweaver eller et tekstredigeringsprogram, vil være nødvendig å gjøre nettstedet fungerer når den er lastet opp til en webvert. Se Adobe Photshop hjelpefilen for flere ressurser.