Hvordan kan jeg skrive ut på vanlig papir?

09/03/2016 by Jennifer

Hvordan kan jeg skrive ut på vanlig papir?


Med en skriver koblet til datamaskinen, har du muligheten til å skrive ut dokumenter, bilder, websider og og ulike andre elementer. De fleste skrivere støtter bruk av ulike typer og størrelser av papir i tillegg til de vanlige 8,5-tommen av 11-tommers papir. Skrive ut på vanlig papir, må en skriver er koblet til datamaskinen.

Instruksjoner

1

Hvis det ikke allerede er koplet, koble skriveren til datamaskinen og sett inn installasjonsplaten som fulgte med i diskstasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren og drivere.

2

Finn papirskuffen på skriveren og inn det en bunke med vanlig, 8.5x11 papir. Papirmagasinet vil vanligvis bli plassert på baksiden av skriveren. Om nødvendig kan du se skriverdokumentasjonen for lokasjonen.

3

Justere skriver brett papiret innehaverne å samsvare med papirstørrelsen, så slå på skriveren hvis det ikke på allerede.

4

Åpne siden som du vil skrive ut. Klikk på "Skriv ut"-knappen, Velg skriveren fra det miste-ned menyen og deretter "OK" for å skrive ut siden på det vanlig papiret i skriveren.

Relaterte artikler