Hvordan du gjør et Wink ansiktHvis du er ny til Internett eller nye direktemeldinger og tekstil kan du se en rekke ikoner og puncuation merker som brukes i noen måter. Dette kalles "uttrykksikoner" og brukes til å uttrykke følelser og følelser som du skriver inn teksten. Uttrykksikoner også kommer i tegneserie form som er farget og har ansiktsuttrykk og bevegelser i animerte GIF former. Hvis du vil gjøre wink ansiktet uttrykksikoner, får klar til å bli en "texter extraordinaire."

Instruksjoner

1

Åpne en øyeblikkelig melding eller chat-programmet. Angi i teksten og følger den opp med et semikolon og en lukkede parenteser. Skriv inn dem slik at det vises;). Hvis du vil legge til legge litt kreativitet til det i ekstra tegnsetting som litt sidelengs V eller et nummertegn. Resultatene ligne # ;-) eller >;-).

2

Last ned karikaturtegning emoticons fra ulike elektroniske kilder. Mange av disse nettstedene tillate gratis nedlastinger av uttrykksikoner inkludert wink ansiktet (se ressurser.)

3

Bruk tegnsetting pads på smartphones å finne skilletegn måtte gjøre uttrykksikoner og wink ansikt. Som et vanlig qwerty tastatur (tastaturet), finne nødvendig semikolon, dash, sidelengs V (mindre enn-tegnet) parenteser og nummertegn gjøre uttrykksikoner i tekster og meldinger.