Hvordan du bruker det Acer Aspire One eRecovery System

11/28/2010 by Jennifer

Aspire One serien av Surhet netbooks er en mindre versjon av en standard bærbar PC, som tilbyr muligheten til å surfe på nettet eller skrive dokumenter på farten. Som med alle annet computer, kan din Aspire One bli utsatt for farlig virusprogrammer eller spyware mens du kikke Web sider. Hvis din Aspire One blir infisert med skadelig programvare, er eRecovery ledelse programvare tilgjengelig for å hjelpe deg å installere operativsystemet.

Instruksjoner

1

Naviger til Aspire One skrivebordet og klikk ikonet "Surhet eRecovery Ledelse" grønne Acer verktøylinjen øverst på skjermen. Hvis du har deaktivert verktøylinjen Acer, åpne "Start"-menyen og navigere gjennom "Alle programmer", "Acer" og «eRecovery Ledelse.»

2

Naviger til overskriften "Gjenopprett" i menyen på venstre side av vinduet eRecovery Ledelse. Klikk den grønne knappen på høyre side av vinduet merket "Gjenopprett systemet å fabrikk retten."

3

Skriv inn passordet for Surhet eRecovery i feltet "Passord". Hvis du ikke allerede har opprettet et passord, vil vinduet i stedet vise to tekstfelt. Skriv inn passordet du vil bruke for eRecovery ledelsesprogram i begge feltene. Klikk "OK".

4

Klikk "Gjenopprett" og "OK" for å starte Systemgjenoppretting programmet. Aspire One starter automatisk på nytt etter gjenopprettingsprosessen er fullført.

5

Klikk "Neste" på hvert spørsmål. Skriv inn ønsket operativsystem brukernavn i tekstfeltet og klikk "OK". Velg tidssonen fra rullegardinmenyen og klikk "Neste". Klikk "Fullfør" for å fullføre prosessen.

Tips og advarsler

  • I tilfelle slettet at du ikke laste inn operativsystemet på Acer Aspire One, eller eRecovery Ledelse programmet har blitt, fortsatt mulig til en backup utvinning program. Hvile computeren og trykke "Alt" og "F10" samtidig mens oppstart-prosessen kjører. Klikk "Gjenopprette til standard fabrikkinnstillinger" og Fortsett gjennom utvinning instruksjonene for å installere operativsystemet.
  • Aspire One modellen netbook datamaskiner inkluderer ikke en overskrivbar DVD, så du ikke kan bruke eRecovery Ledelse programmet for å lage en system restaurere skiven idet du ville med en standard Surhet bærbar PC.

Relaterte artikler