Hvordan deles lyd og Video fra en AVI

09/03/2016 by Jennifer

Hvordan deles lyd og Video fra en AVI


Filtypen AVI står for Audio Video Interleave fil. Det er en videofil format som ble opprettet av Microsoft. AVI-filer bruker mindre komprimering enn noen andre video-filer, for eksempel. MPEG og. MOV. Det er mulig å dele lyddelen av en AVI-fil fra videodelen ved hjelp av et PC-program som kommer som en del av Windows standard programvarepakken, eller du kan laste ned gratis.

Instruksjoner

Lagre en egen lydfil fra AVI

1

Last ned Movie Maker (Windows versjon 7) Hvis du ikke allerede har det på datamaskinen. Gå til webområdet Windows Live (se ressurser). Klikk "Download nå." Klikk "Kjør". Sjekk "Movie Maker" ved siden av boksene av programmene du vil installere. Klikk "Neste". Merk Hvis du vil Bing som standardsøkeleverandør og MSN som nettleser startside. Fjern dem hvis du ikke. Klikk "Neste". Movie Maker installeres.

2

Åpne Movie Maker. Klikk på "Start"-menyen nederst til venstre på skjermen og klikk "Alle programmer". Klikk "Movie Maker." Videoredigeringsprogram åpnes.

3

Importere AVI video arkiv til Movie Maker. Klikk "Importer Video." Klikk videofilen du vil at lyden splittes fra og klikk på "Import"-knappen.

4

Dele lyd fra AVI video arkiv. Klikk og dra utklippet du vil bruke i "Lyd/musikk" del av tidslinjen. Klikk "Save til datamaskinen." Velg et navn på filen og velg en målplassering. Lagre til skrivebordet fungerer vanligvis bra. Klikk "Neste". Velg en kvalitetsinnstilling og klikk "Neste". Klikk "Finish." Lyd er nå en egen fil og spilles av i datamaskinens standard mediespiller.

Lagre en egen Video fil (med ingen lyd) fra en AVI

5

Åpne Movie Maker. Klikk på "Start"-menyen nederst til venstre på skjermen og klikk "Alle programmer". Klikk på "Movie Maker." Videoredigeringsprogram åpnes.

6

Importere AVI video arkiv til Movie Maker. Klikk "Importer Video." Klikk videofilen du vil at videoen skal splittes fra og klikk på "Import"-knappen.

7

Delt video fra lyd. Dra videoklippet til tidslinjen. Klikk på "+" ved siden av der det står "Video" på tidslinjen. Høyreklikk lyddelen av tidslinjen og klikk "Mute". Klikk "Save til datamaskinen." Velg et navn og en plass på datamaskinen til å lagre den og klikk "Neste". Velg en kvalitetsinnstilling og klikk "Neste". Klikk "Finish." Videoen lagres som en separat fil.

Tips og advarsler

  • De fleste versjoner av Microsoft Windows har Movie Maker som en del av inkludert standard programvarepakken.
  • For Windows 7 må du laste ned Movie Maker programvare.

Relaterte artikler