Hvordan arbeid Web-kameraet på en Acer Aspire 4088

08/30/2012 by Jennifer

Acer Aspire AS7736Z (eller 4088) bærbar datamaskin har en innebygd webkamera som sitter i den øverste delen av LCD rammen. Som de fleste store PC-produsenter, Acer tendens til å bruke et bestemt webcam i alle sine datamaskiner. Acer interne webcam kalles integrert Surhet krystallklar øye webcam. Datamaskinen burde ha kommet med programvaren nødvendig for å kontrollere dette webkameraet, men du kan alltid laste ned, om nødvendig.

Instruksjoner

1

Les Acer Guide for webkameraet som kom forhåndsinstallert på datamaskinen. Klikk "Start", "Alle programmer", "Acer System" og deretter "AcerSystem User Guide" laste guider bestemt å strebe etter 4088. Du finner instruksjoner om hvordan Crystal Eye programvaren innenfor disse støttelinjene, men du trenger ikke det - webkameraer er ganske grei enheter.

2

Kontroller at Crystal Eye programvaren er installert på systemet. Klikk "Start" og skriv "Crystal", og klikk på "Crystal Eye" i søkeresultatene. Dette programmet kreves for å kjøre webcam, som det inkluderer webcam drivere i tillegg til noen ekstra (som kamerakontroller for panorering og zooming) og sære kameraet overlegg for å endre og gi bildet en cartoonlike utseende. Hvis du ikke finner programmet, kan du laste ned Crystal Eye fra CNET nettsted.

3

Bruke Crystal Eye programvaren for å ta bilder og video. Klikk video og klikk "Record" for å starte opptak, eller klikk på bilde-knappen og deretter "Record" å ta et øyeblikksbilde. Programmet lagrer dine videoer og bilder i "Dokumenter"-mappen, og du kan laste dem opp på Internett.

4

Dataoverføre og installere programmer du kan bruke med webkameraet til videochatting. Kanskje liker du å ta bilder av deg selv mens du sitter foran datamaskinen, men webkameraer brukes primært for videosamtaler. Mange gratis programmer som du kan legge til datamaskinen Aspire 4088 lar deg koble med venner og familie rundt om i verden. Vurdere å laste ned Windows Live Messenger eller Skype, som støtter gratis datamaskin-til-datamaskin videochatting (så lenge partneren din bruker samme tjeneste). En gang Crystal Eye er satt opp du kan også bruke programvaren til å endre Web-kameraet bilde under chat.

Relaterte artikler