Hvordan å synkronisere Google med Outlook

12/15/2011 by Jennifer

Microsoft Outlook er Windows' signatur email klienten. Det leveres vanligvis med Microsoft Office, men det er også mulig å kjøpe det separat. Med Microsoft Outlook, kan du administrere flere e-postkontoer via et program på datamaskinen. Outlook tilbyr også egendefinerte signaturer, bakgrunner og organiseringsfunksjonene. Bruke Outlook til å administrere e-postkontoer, som Google Gmail, kan du også hopp annonsene som følge meldingene. Hvis du vil synkronisere Gmail med Outlook, må du konfigurere Gmail og utsikt å samarbeide.

Instruksjoner

1

Logg på Gmail-kontoen i datamaskinens nettleser. Klikk "Innstillinger" i øvre høyre hjørne på siden innboks. Klikk "forsendelse og popmusikk/IMAP" på siden. Velg "Aktiver IMAP" under IMAP-tilgang. Klikk "Lagre endringer" og Avslutt nettleseren.

2

Åpne Microsoft Outlook på datamaskinen. Velg "Verktøy" på verktøylinjen øverst på skjermen. Klikk "E-postkontoer." Velg "Legg til en ny e-postkonto."

3

Angi navnet du vil knytte Gmail-kontoen i Outlook. Husk at dette er måten Outlook vil introdusere deg til alle dine e-postmottakerne. Angi Gmail-adressen. Angi passordet for Gmail-kontoen to ganger. Merk av for å angi at du vil konfigurere denne e-postkontoen manuelt. Klikk "Neste".

4

Angi at e-postkontoen er en Internett e-postkonto på neste side, og klikk "Neste". Endre kontoen på neste side "IMAP." Angi innkommende e-post som "imp.gmail.com" og den utgående serveren som "smtp.gmail.com." Angi Gmail-adressen din som brukernavn og passord i feltet. Angi Microsoft Outlook skal huske passordet ditt i stedet for å skrive det inn hver gang du sender eller mottar e-post. Klikk flere innstillinger."

5

Åpne kategorien Avanserte innstillinger endre innkommende Serverport til "993" med en SSL-kryptering. Endre utgående Serverport til "587" med en TLS-kryptering.

6

Åpne kategorien utgående Server Indiker at utgående server krever godkjenning og at innstillingene er de samme som innkommende server. Klikk "OK".

7

Klikk "Test innstillinger" i det neste skjermbildet Outlook viser. Klikk "Finish" når Outlook viser meldingens suksess.

Tips og advarsler

  • Microsoft Outlook synkronisere automatisk Gmail-meldinger på tidsbestemte intervaller etter at du konfigurerer innstillingene. Men når du ønsker en umiddelbar synkronisering, klikker du "Send og motta" fra verktøylinjen.
  • Hvis du angir feil innstillinger, vil du ikke motta en melding når du tester innstillingene. Gå tilbake gjennom installasjonsskjermen for å sikre at du har skrevet inn alle feltene riktig.

Relaterte artikler