Hvordan å laste en CD på en Acer Aspire One

Acer Aspire One er en netbook som veier ca 3 pounds. Den leveres med tre USB-porter, der du kan koble til tilbehør som en mus eller hukommelse card. Det kommer også med to høyttalere å lytte til musikk på og innebygd mikrofon. Du kan velge mellom rosa, brun, hvit eller blå i fargen. En ting det ikke kommer med, men er en CD-stasjon. Ifølge CNET, denne typen datamaskin er best for å surfe på Internett som det har begrenset minne (opptil 1 GB). Hvis du vil laste inn en CD på datamaskinen, må du kjøpe en ekstern CD-ROM-stasjon som har en USB-tilkobling fra en forhandler som selger netbooks.

Instruksjoner

1

Koble USB-kontakten fra eksterne CD-stasjonen til siden den på Acer Aspire One netbook. Det er to USB-porter foran høyre side av netbook. Det er også en USB-port ligger nær baksiden av Acer Aspire One på venstre side. Du kan koble den eksterne CD-stasjonen i en av disse plassene.

2

Slå på Acer Aspire One.

3

Trykk på små firkantede knappen merket "Åpen" på den eksterne CD-stasjonen. Når sporet er åpen, ville skuffen som inneholder CD popmusikk ut.

4

Setter du vil laste inn netbook i eksterne CD-stasjonen. Lukke CD-skuffen.

5

Dobbeltklikk på "Min datamaskin" på netbook.

6

Finn CD-stasjonen i "Min datamaskin". Denne stasjonen angis med en bokstav (for eksempel "F:").

7

Høyreklikk på CD-stasjonen i "Min datamaskin" og velg "Åpne". Dette vil belaste CDen på Acer Aspire One.

Tips og advarsler

  • Siden Acer Aspire One har begrenset minne, kan det hende du ikke kan lagre det er på CD på harddisken for det netbook.