Hvordan å installere mer RAM i en Dell XPS M1210 bærbar PC

03/13/2011 by JenniferDell XPS M1210 er en Windows-basert bærbar som inneholder Intel CoreDuo-prosessor på 1,83 GHz og 1 GB minne som standard. Systemet er rettet mot hjem og små bedrifter. Som Dell stasjonære er Dell XPS M1210 minne utvides opp til 4 GB maks. DDR2 SDRAM minnemoduler, tilgjengelig på datamaskinen og elektronikk kjøpmenn og direkte fra Dell og online minne utsalgssteder bruker den bærbare datamaskinen.

Instruksjoner

Forberedelse

1

Lukk åpne programmer og slå av din Dell XPS M1210 ved å klikke "Start", "Nedlegge" og "Avslutt" igjen for å avslutte operativsystemet. Sette på en Håndleddsstropp å beskytte datamaskinen mot statisk elektrisitet.

2

Snu datamaskinen og plassere den på en myk overflate. Finn enheten batteriet, nærmest til baksiden av enheten. Skyv batteriet klinke utgivelsen kategorien til det klikker. Skyv batteriet ut mot baksiden av datamaskinen, og løft den fra bukta. Plass batteriet til side.

3

Finn harddisken i fire skruene på undersiden av datamaskinen; harddisken er på siden som inneholder spalteåpninger for luftsirkulasjon. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene.

4

Skyv harddisken sakte fra datamaskinen ved hjelp av fingrene eller en liten flat skrutrekker. Plass harddisken i en antistatisk bag å holde dem fra å bli skadet. Antistatisk poser er tilgjengelig på datamaskinen butikker.

Installere minne

5

Finn modul minnedekselet under den bærbare maskinens batteri klinke utgivelsen kategorien Bruk en stjerneskrutrekker for å fjerne trekket er skruen. Sett dekselet på siden.

6

Bruke fingertuppene til å slippe utklippene sikre eksisterende minnemodulen i stedet, hvis du erstatter minnemodulen. Hvis du bare installerer en ekstra minnemodul, kan du hoppe over dette trinnet. Minnemodulen dukke oppover. Fjern modulen og legge den til side. Merk at din Dell XPS M1210 inneholder to minnespor modul.

7

Plasser innsnittene i den nye minnemodulen innsnittene i din bærbare minnespor. Skyv minnemodulen fast og forsiktig inn i sporet på en 45 graders vinkel. Trykk modulen inn i sporet til den klikker på plass. Hvis du ikke føler og hører et klikk, Fjern modulen og gjenta trinnet.

8

Plasser modul minnedekselet tilbake på plass og fest den med dens skrue. Skyv den bærbare harddisken på plass og fest den med sin skruer. Gjeninstallerer batteriet og slå på datamaskinen. Under oppstartsprosessen, ekstra RAM vil bli oppdaget og Windows vil oppdatere sin minneinformasjon.

9

Klikk "Start", "Hjelp og støtte" og "Dell System Information" når den bærbare datamaskinen skrivebordet vises du mengden minne som er tilgjengelig på datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har et håndledd jording stroppen, berøre en umalt metallflate--en tilkobling på baksiden av den bærbare datamaskinen eller en metall skrivebord/bord - fjerne eventuell statisk elektrisitet fra kroppen din før du starter arbeidet.

Relaterte artikler