Hvordan å bruke Web-kameraet på en Acer Aspire One

02/25/2012 by JenniferNetbooks er å gjøre mobil databehandling enklere enn noensinne. Noen netbooks, som Acer Aspire One, har innebygde webkameraer. Disse web-kameraer gjør det mulig å utveksle bilder og videoer med andre på Internett, som gjør video samtaler mer personlig og gir deg en bedre følelse av personen i den andre enden av chat.

Instruksjoner

1

Søk etter webcam. Kontroller at webkameraet er riktig installert og driverne er oppdatert, klikk på "Min datamaskin" og se etter en USB-videoenhet. Klikk på den og det vil åpne.

2

Oppdatere driverne. Hvis det ikke åpnes umiddelbart, høyreklikk på den "USB-videoenhet" Velg "Egenskaper" og velg "Oppdatere drivere." De oppdateres automatisk. Fortsett som over å sørge for at enheten åpnes riktig.

3

Åpne et webkamera-kompatibelt program. Når Web-kameraet er riktig installert, finne alle programmer som bruker et webkamera automatisk det når åpnes. Velg et program som MSN Messenger å teste den. Bare klikk på MSN Messenger-ikonet og webkamera skal vises som aktivert.

Relaterte artikler