Hva er Video Arraignment?

I engelsk-amerikansk rett refererer arraignment til første møte for en anklaget person med en domstol før rettssaken. Med andre ord, beskriver arraignment tiden planlagt en saksøkt i retten og angir en bønn skyldig eller ikke skyldig. Tradisjonelt arraignment foregår ansikt til ansikt, men video arraignment foregår via en interaktiv video link mellom rettssalen og eksternt som et fengsel.

Hvordan videoarbeider Arraignment

En interaktiv video link tillater toveis, TV samtaler å ta sted mellom dommer, advokater og tiltalte nesten like enkelt som om de var alle fysisk i samme rom. Avansert videokonferanser og digital audio opptak teknikker at all kommunikasjon som foregår i en rettssal fanget og distribuert, i ulike formater, til transcribers, uansett hvor befinner.

Maskinvare

En typisk video arraignment systemet består av TV-kameraer og skjermer og mikrofoner og høyttalere i rettssalen og fengsel. Dette utstyret kan dommer, advokater og tilskuere i rettssalen å se og høre den tiltalte og vice versa. Forgodtbefinnende, kan dommeren endre oppfatning, så han kan se hans advokat i rettssalen. Oppsettet inneholder også en telefon kobling mellom forsvar advokat og fengsel, så forsvareren kan tildele privat med sin klient om nødvendig.

Fordeler

En arraignment hørsel er vanligvis en engstelig tid for tiltalte, domstol tjenestemenn og besøkende, men video arraignment eliminerer sikkerhet frykt knyttet transport tiltalte til rettssalen, forstyrrelser proceedings, contraband kontroll og så videre. Video arraignment kan skje over avstander mellom noen kvartaler til flere miles, så saksøkte ikke trenger å bli transportert til og fra retten og ingen kostnader påløper. Tilsvarende kan video arraignment høringer ta selv om Ugunstige værforhold hindre saksøkte vises i person.

Ulemper

Viktigste ulempen med video arraignment er at det gjør det vanskelig for forsvar advokater å kommunisere privat med sine kunder, som er et konstitusjonelle og lovfestede krav. Avhengig av saksbehandlingen, kan andre juridiske stumbling blokker som bevis og fremgangsmåter for begrensninger eller krav til opprinnelige signaturer på juridiske dokumenter, hindre video arraignment blir et levedyktig alternativ til tradisjonelle, ansikt til ansikt arraignment. Selvfølgelig, video arraignment også avhenger teknologi, så hvis teknologien er upålitelige, eller mislykkes, kan det forsinke rettsprosessen eller bringe dem til en brå halt.