Hva er forskjellene i MS Office-programserier?

Hva er forskjellene i MS Office-programserier?


Microsoft Kontor programvare suite dekker en rekke mennesker som studenter, forretningsfolk, akademikere og hjemmebrukere. Hver type kontor suite tilbyr programvare for tekstbehandling, regneark, notater og lysbilder presentasjoner. Flere versjoner av Office inkluderer programvare for e-post, planlegging, desktop publishing og en relasjonsdatabase.

Hjem og Student

Microsoft Office Home og Student tilbyr færrest programmer i noen office suite tilbød av Microsoft. Denne minimale pakke med DTP verktøy inkluderer bare de mest populære Microsoft office-programmene. Ord, Overgå, makt punkt og en oppmerksom lar deg gjøre tekstbehandling, regneark, presentasjoner og ta notater. Hjemmet og student versjon kan brukes på opptil tre hjemmedatamaskiner, men det er ikke ment å brukes for forretnings- eller profesjonelle formål.

Hjem og Business

Microsoft Office Home and Business ligner på hjem og Student Suite, men denne versjonen inkluderer også Microsoft Outlook. Outlook er en sofistikert email, kalenderen, oppgave bestyrer og adressebokprogrammet som kan administrere flere e-postkontoer. Outlook inneholder også de "Business Contact Manager" som kan hjelpe deg med å forbedre kunderelasjoner, markedsføring og salg ved å håndtere all kontaktinformasjon for kundene. Denne suiten inneholder også Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Professional

Microsoft Office Professional Suiten inkluderer Word, Excel, PowerPoint og OneNote og Outlook som flere av de andre office-programseriene tilbød av Microsoft. Denne versjonen inkluderer også tilgang og utgiver. Access er en relasjonsdatabase som lar deg lagre og spore informasjon på datamaskinen og tilgang til den ved hjelp av Databaseverktøy spørring verktøy. Publisher er en et DTP-program som hjelper deg med å opprette nyhetsbrev, brosjyrer, visittkort, gratulasjonskort og forretningspublikasjoner ved hjelp av brukervennlige maler.

Profesjonell akademiker

Microsoft Office Professional faglig har de samme programmene som tilbys i Microsoft Office Professional-serien. Denne versjonen er vesentlig billigere enn den profesjonelle serien, men den er bare tilgjengelig for studenter. Må være for tiden studenter i college, og de må ha en e-postadresse som slutter med det. edu å kvalifisere seg til rabatterte priser. Denne versjonen kan kjøpes online, men det er ofte tilgjengelig på college bokhandlere.