Hva er en Barebone PC?En barebones PC er en god startpakken hvis du bygge din egen datamaskin eller lære å bygge en datamaskin. En barebones PC er ikke en komplett datamaskin og ofte selges som en kit og datamaskinen viser.

Definisjon

En barebones PC er en minimal mengde datamaskinkomponenter å starte prosessen med å bygge en PC. Det inneholder ofte bare en rettssak, hovedkort, CPU og RAM.

Andre komponenter

Hva du trenger å fullføre en barebones PC er en harddisk, optiske stasjoner (DVD eller CD), skjermkort, lydkort og nettverkskort. Du må også enheter som skjerm, tastatur og mus.

Konseptet

Barebones PC selges som en enhet fordi komponentene er avhengige av hverandre. Hovedkort kan bare ta visse korttyper og bestemte CPU, men når du har disse komponentene satt kan du bruke en rekke andre komponenter for å legge til komponentene.

Bruk

Barebones PCer er betraktet som mer av en grunnleggende byggeblokk for de som ønsker å bygge sin egen PC og ikke som en datamaskin gjennomsnittsbrukeren kan kjøpe og bruke esken.

Kostnader

Barebones PCer er ofte billigere enn å kjøpe komponentene separat, men sammenlignes ikke med å kjøpe en vanlig merkede computer. Fordi resten av komponentene vil kjøpes individuelt, og på høyere priser, en bruker-laget PC kan være dyrere.