Fordelene med Enterprise-systemer

09/19/2011 by Jennifer

Fordelene med Enterprise-systemer


Bedriftssystemer (ES) tillate integrasjon av data og programmer for en virksomhet eller organisasjon prosess gjennom et system som støtter ulike operativsystemer for tilpasset og ikke-tilpassede programmer. Her er flere organisatoriske fordeler og fordelene av et enterprise system.

Sentralisert databaser

Sentralisert databaser er en viktig funksjon i de fleste forretningssystemer. Databaser lar brukeren tilgang til data via spørringen og utvinning programmer. Programmer som grensesnitt med databaser er enkle og meny-drevet og de fleste har programvare "veivisere", som spør spørsmålene å hjelpe i datautvalget. Utvinning av tidsriktige data kan forbedre forretningsfunksjoner som kundestøtte eller regnskap.

Infrastrukturkostnader

Virksomhetens systemer er laget for å støtte bedriftsinfrastrukturen for en organisasjon. Populære programmer kan brukes til å støtte funksjoner som kundeservice, regnskap, ledelse og produksjon. Systemet gir også en brukervennlig programmering språkmodul for utvikling av egendefinerte eller spesialiserte applikasjoner. Dette gir en fleksibel infrastruktur som tilpasses senere endringer, redusert den programvaren og maskinvaren kostnader og økt produktivitet for system brukernes.

Sluttbrukeren Management

Bedriftssystemer gir sluttbrukeren med ulike programmer eller verktøy du bruker til å utføre oppgaver. Et eksempel er en integrert arbeidsgruppe kalender som lar brukere av en bestemt arbeidsgruppe (for eksempel personale) å arbeide på et prosjekt eller dokumentet samtidig. Disse systemene tillater ressursdeling gjennom nettverket, som kan konfigureres på ulike måter. Sluttbrukere kan også arbeide med eksterne prosjekter med andre arbeidsgrupper via en enterprise system.

Nettverksadministrasjon

For teknikere som er ansvarlig for alle typer nettverk, kan vedlikehold være en skremmende oppgave. Et bedriftsnettverk systemet er ganske enkle å vedlikeholde. I de fleste tilfeller består maskinvarekonfigurasjonen av en midt-server som inneholder prosessorkraft til terminaler koblet til nettverket. Kjerneprogramvaren i ES systemet er vanligvis lisensiert proprietær programvare som er kjøpt for systemet slik behandling behovene til virksomheten. I et klient/server-basert nettverk, kan andre programmer og terminaler legges til bruker programmene på systemet. Disse systemene inkluderer innebygd nettverk management verktøy som gjør det enklere å reparere problemer med maskinvare og programvare.

Relaterte artikler