De beste gratis Video redigere bort verktøyene

De beste gratis Video redigere bort verktøyene


God video redigering programmer blir mer viktig som video blir lettere å tilegne seg. Digitalkameraer tilbyr stadig videoopptak og TV kvalitetsvideo kan bli tatt med mange kameraer. Video er utbredt. nå er alt vi trenger noen god videoredigeringsprogrammer. De fleste av disse programmene vil bli funnet i åpen kildekode-programvare, programvare som kildekoden er fritt tilgjengelig for lese og endre.

Hjemmebruk

Hvis du leter etter en flott video editor som er enkel og brukervennlig, har Pinnacle selskapet lansert et freeware program kalt Pinnacle Video Spin for Microsoft Windows. Selv om avanserte funksjoner er tilgjengelige med dette programmet, er det beste programmet for redigering enkelt filmer, legge til overganger og og raskt å lage videoer klar for din nettside eller blogg.

Mellomliggende Videographer

Avidemux er en kraftfull åpen kilde videoredigeringsprogram. Det er enkelt å bruke, og har mange tutorials hvis du er ny til video redigering verden. Avidemux er tilgjengelig for Windows, Mac OS X, Linux og BSD. Det lar deg utføre en rekke oppgaver, og støtter mange filtyper for både inn- og utgang, gjør Avidemux gå til programmet for koding og konvertering.

Professional

Cinelerra er blant den beste ikke-lineær videoredigering programmer tilgjengelig. Hvis du er en profesjonell og vil gratis programvare som er rask og kan håndtere tung belastning, er Cinelerra programmet for deg. Det er en selverklært "filmstudio i en boks," og er stor for opptak, sammensetting og redigering av lyd og video. Cinelerra er tilgjengelig for Linux og Mac OS X.