Bruke Web Slang i forum

Med bruk av datamaskiner og Internett, har et helt nytt språk utviklet. Du kan bruke web slang i e-post, blogger, tekstmeldinger, forum og chatterom. Dette språket har reddet mange folk tid fordi det er kortform for kommunikasjon på Internett.

Instruksjoner

1

Delta i et forum du ønsker og lese innleggene. Legg merke til språket som "LOL" og "IMHO." Dette er eksempler på web slang du finner notert.

2

Svare på innlegg i forumet med en kombinasjon av ekte ord og web slang. For eksempel "Jeg prøvde å få min baby å spise grønne bønner og hun gjorde et ansikt og spyttet dem ut, ROFL!". Ta bly fra de andre innleggene du eller den som du svarer.

3

Kontroller ditt fornuftig. I stedet for å skrive, og at PITA blir SOL, skrive ut noen av ordene så leserne fornuftig av innlegget.

4

Skrive tekniske web slang i teknisk forum og vanlig web slang i vanlig fora. Forum variere i begge topic diskusjon og bruk av slang så sørg for å følge reglene for forumet du bruker.

5

Kontroller at du vet hva din web slang betyr. Akkurat som med et fremmed språk, ønsker du ikke å fornærme noen eller forum, ved hjelp av et akronym feil. Når du er i tvil, skrive ord ut.

6

Husk at når du bokfører svar noen i forumet kan se hva du skrev. Kontroller at du forhåndsvise innlegget ditt første til å se hvordan det vil se og at det er fornuftig for deg. Dryss din web slang i innlegget, men ikke over do it.

7

Sjekke innlegget så snart du sender den. Hvis du bestemmer du ikke liker hva den sier, vil de fleste fora tillate deg å redigere eller slette innlegget. Endre web slanguttrykk til en som er bedre egnet eller slette innlegget og starte friskt.

Tips og advarsler

  • Gjør deg kjent med web slang ved å besøke en av de mange nettsidene som viser web slang ord.
  • Les reglene for postering i forumet du velger. Banning og av språket er vanligvis en nei-nei, men det kan være unntak når det gjelder web slang. Be moderatorer hvis du vil bruke forkortelser som «MARERITT» (smerter i det en
  • ) å unngå utilsiktet blir utestengt fra forumet.