Bruke Web Slang i chatterom

05/01/2012 by Jennifer

Chatterom brukere kommunisere med en svært stiliserte og forandrer slang som er så dynamisk kunne telle som en digital dialekt av engelsk. Bruke chatterom slang online er lett, men det kan ta litt tid for å lære nyansene og ulike betydninger.

Instruksjoner

1

Bli kjent med de vanligste web og chatterom akronymer som "BTW" for "forresten," "LOL" for "Le høyt" og "BRB" for "bli rett tilbake." Forstå at bokstavene eller tallene er ofte erstattes for ord som "C" for ordet "se" eller et 8-tall i tilfeller hvor en "-spiste" lyd er brukt i et ord, så en "w8" for "vent."

2

Observere og stille spørsmål. Du vil merke at slang chat rom viet til tech problemer er svært ulik slang som beskriver sport eller andre fag. Når du ikke kan finne ut hva noe betyr, kan du spørre noen i chatterommet.

3

Lær forkortelsene for fil formater og andre teknisk relaterte slang. Du bruker jpeg-, gif- eller tiff for ulike typer bildefiler eller pdf, doc eller ppt for filformatene som brukes i handel og informasjonsutveksling. Du bør også vite tech akronymer, som P2P (personlig utvekslingsprogrammet) og ISP (internet service provider).

4

Merk forskjellen mellom skrivefeil som ofte går uncorrected, og akronymer. Ikke redigere din egen "chatterom snakker" for stavekontroll, grammatikk og typografiske feil, siden de anses deler av Internett patois.

Relaterte artikler