Bruke Web Hosting Kontrollpanel i Yahoo SiteBuilder

07/03/2014 by Jennifer

Nettside designer programmer har kommet en lang vei over de siste årene, som skaperne av slike programmer implementere flere funksjoner enn noensinne trodde var mulig. I dag kommer de fleste nettsted design programmer med en rekke funksjoner, inkludert fil laste opp programmer som lar deg tilgang til bakdøren av webserveren webområdet ligger på.

Instruksjoner

Web Hosting Kontrollpanel i Yahoo Sitebuilder

1

Åpne og kjøre programmet. Må du venstreklikke på ikonet for programmet for å kjøre programmet. Hvis du ikke har en kopi av dette programmet kan du få en gratis kopi ved hjelp av ressurser koblingene nedenfor.

2

Tilgang web hosting kontrollpanelet. For å adgang web hosting Kontrollpanel, bla til "Verktøy"-kategorien på kommandolinjen og velg "Web Hosting Kontrollpanel."

3

Logg på web hosting kontrollpanelet. Når du har åpnet web hosting Kontrollpanel, må logge på med brukernavnet og passordet som du har angitt for Yahoo web hosting konto. Angi brukernavnet og passordet i de tilsvarende feltene og klikk "OK" for å logge inn.

4

Bruk web hosting kontrollpanelet. Under web hosting Kontrollpanel finnes det flere alternativer. "Home"-kategorien kan du vise daglige trafikken på webområdet og detaljert trafikkmeldinger. Kategorien "E" kan du sette opp e-postadressen som er knyttet til ditt nettsted URL, ved å klikke "Legg til en e-postadresse" og fylle ut noen få felt. Kategorien "Opprette og oppdatere" lar deg legge til viktige nettstedet verktøy som implementerer en Wordpress blogg, legge til enkelt arkiv administrasjonsverktøy og tilbyr en rekke nybegynner opplæringsressurser. Kategorien "Manage" kan du legge til eller fjerne filer fra nettstedet serveren, passord beskytte bestemte domener, sub-domener og sider og opprette online øyeblikksbilde sikkerhetskopier av nettstedet.

5

Bruk kategorien "Promote" for å sende ditt nettsted URL til alle de store søkemotorene i ett klikk, sende en grand åpning eller nettstedet lanseringen email og opprette en Yahoo lokale oppføring for webområdet ditt, og eller virksomhet. "Hjelp"-kategorien inneholder detaljert hjelp-meny for å hjelpe deg med alle funksjoner av web hosting kontrollpanelet. Til slutt, "Index" kategorien gir et alfabetisk stikkordregister av alle kronikken og funksjonene i web hosting Kontrollpanel.

Tips og advarsler

  • Web hosting kontoer lar deg se trafikken på webområdet, implementere tillegg, sende inn webområdet til de store søkemotorene og mye mer.
  • Filer som du fjerner eller flytter i web hosting konto kan påvirke hvordan webområdet viser når live.

Relaterte artikler