Bruke Web 2.0 i klasserommet

07/02/2010 by Jennifer

Bruke Web 2.0 i klasserommet


Web 2.0 kan være løst defineres som noen teknologi tilgjengelig over Internett som fremmer deling, samarbeid og deltakelse. Fordi studentene er allerede midt i Web 2.0-teknologier, på datamaskiner, smarttelefoner, iPods og tabletter, kan bruke disse teknologiene i klasserommet være en effektiv måte å øke sin læring. Fordi studentene er allerede flink til disse teknologiene, er det viktig for pedagog å omfavne dem også. Studenter og andre lærere kan hjelpe seg bli mer kunnskapsrike om teknologiene som er allerede forme måten vi bruker informasjon.

Instruksjoner

1

Utvikle en forståelse av Web 2.0-teknologier og hvordan andre bruker dem i og utenfor klasserommet bidra til studentenes utdanning. Bruk disse teknologiene deg å utvikle dine kunnskaper med dem. Hvis læreren er ukomfortabel med en teknologi, er det vanskelig å engasjere studenter med dem.

2

Engasjere seg med andre lærere, i fora eller på sosiale medier nettsteder som Twitter og Facebook, å lære av hverandre og samarbeide på ideer. Delta på konferanser relatert til teknologi og utdanning Når det er mulig å øke din egen kunnskap og teknisk kompetanse.

3

Starte en blogg. Dette kan gjøres gratis på nettsteder som Blogger.com eller WordPress.com. Post leksjoner på bloggen og lage lenker til nettsteder relatert til erfaringene. Oppmuntre elevene til å kommentere og diskutere leksjoner på bloggen.

4

Oppmuntre elevene til å bruke sosiale medier nettsteder som Twitter, Facebook eller Google + for prosjekter. For eksempel har seg høre førstehånds fra folk som bor i forskjellige regioner i verden om aktuelle problemer, geografi, eller andre relaterte emner.

5

Koble med andre klasserom i verden gjennom Web 2.0-teknologier som chatteprogrammer eller teleconferencing programmer som Skype å lære og samarbeide med andre. Finne en ekspert i et emne som diskuteres og ordne informasjon via Skype i klasserommet å la elevene å lytte til ekspert og stille spørsmål.

6

Har studenter "wiki" nettsteder som Wikipedia å forskning temaene diskuteres i klasserommet. Diskutere fordelene og potensielle misforståelser av brukergenerert innhold i forhold til det som er funnet i læreboka.

Relaterte artikler