Å legge til minne en Mac Mini

04/30/2016 by Jennifer

Å legge til minne en Mac Mini


Apple Mac Mini har blitt populært siden introduksjonen i 2005 på grunn av sin lille størrelse, lav pris for en Apple-produkt og allsidighet. Det kommer fra Apple med minst 2 GB RAM. Jo mer kan RAM installert i Mac Mini, desto raskere blir det, og det godta opptil 8 GB RAM totalt. Siden RAM tendens til ikke å være svært dyrt, er dette en billig måte å forbedre ytelsen til datamaskinen.

Instruksjoner

1

Slå av datamaskinen ved å navigere til Apple-symbolet øverst til venstre på skrivebordet og velge "hold ned." Koble strømadapteren og alle tilkoblinger til datamaskinen.

2

Plasser en myk klut på en ren arbeidsflate og plasser Mac Mini toppen ned på duken slik at du kan lese ordene "Mac Mini" på den sirkulære datamaskinbasen. Plass din høyre og venstre hånd på datamaskinen slik at du er gripende det fra sidene og tomlene i fordypningene på undersiden. Slå tomlene klokken for å låse opp en base av Mini. Trykk ned hjørnet av basen på 11 o'clock posisjon og deretter løft basen på 5 o'clock posisjon og sett den til side.

3

Finn RAM på høyre side av åpningen. Bruk tomlene til å dra fra hverandre beholde klippene på siden av RAM til overstykket dukker opp. Trekke RAM chip ut sporet og sett det til side. Gjenta prosessen for andre sporet RAM nedenfor først.

4

Sett inn utskifting RAM inn i sporet på datamaskinen, starter med bunnen en først. Trykk den mot toppen av datamaskinen til retainer klippene låse chip i stedet. Gjenta for andre RAM-brikken.

5

Skyv bunnen ned på datamaskinen, justere prikken ved 12 o'clock posisjon på basen med prikk like til venstre av de 12 o'clock posisjonen på datamaskinen. Urviserne basen med tomlene til punktum på basen justert med prikk på datamaskinen ved 12 o'clock posisjon.

6

Koble alle tilkoblinger og strømkabelen til Mac Mini. Trykk på strømknappen for å slå på datamaskinen. Når skrivebordet vises, navigere til Apple-symbolet øverst til venstre på skrivebordet og velg «Om denne maskinen-.» Lese skjermen for å bekrefte at mengden minne du har installert i datamaskinen er riktig.

Tips og advarsler

  • Det er viktig at hver RAM flis er en tilsvarende størrelse, ellers RAM vil ikke fungere riktig.

Relaterte artikler